Ayur Veda betyder Kunskap om livet

 

 

Varför detta intresse för Ayurveda och varför har jag utbildat mig till Ayurvedisk hälsorådgivare när jag har min Zonterapi som ligger mig så varmt om hjärtat??!!

 

Ayurvedan är den partner min Zonterapi har saknat och nu har de hittat varandra, jag skall försöka förklara hur jag menar. Ayurvedan ger mig väldigt mycket information om vad kroppen försöker förmedla och ju mer vi är villiga att lyssna ju mer får vi tillgång till denna otroliga källa av information. Tillsammans med zonterapin så kan man skynda på läkningsprocessen maximalt eftersom man både ger kroppen vad den vill ha och tar bort det kroppen inte vill ha….

 

Det finns mängder av olika rekommendationer i vad man skall äta och vad man skall undvika, dessa teorier varierar beroende på med vem man pratar med. Ju mer man lär sig desto snurrigare blir man!!.

 

Men vi är alla olika och även om olika livsmedel är bra och nyttiga kanske de inte passar för just dig.

 

Jag har alltid varit på jakt efter en kostplan som skräddar sys att passa just den enskilde individ utifrån dennes egenskaper och omständigheter .

 

Du har kanske varit med om tillfällen då du tålde någon speciell mat rätt och vid ett annat tillfälle gick det inte alls?! Det är vad Ayurvedan handlar om, att förstå att när, var och hur kan betyda en glad eller ledsen kropp!!

 

Varje människa är unik och vi är bäst när vi får vara den vi är.

Vem, när, var och på vilket sätt, hur ofta och hur mycket är några av faktorerna som spelar in. Ayurveda hjälper oss att leva ett friskare liv med bättre förutsättningar utifrån vem vi är!!

 

 

HälsoTrycket, Ängsgatan 5, 56531 Mullsjö Tel: 0734-118 394, info@halsotrycket.com

Bankgiro: 5954-1409 Swishnummer: 123 244 06 67

Webmaster: Martina Löwenham

Copyright © All Rights Reserved

Senast uppdaterad: 20 Februari 2019