AYURVEDA


- Kunskap om livet


AyurVeda betyder Kunskap om livet. Mer information kring AyurVeda och de behandlingar jag erbjuder finns här.


Ayurvedan kompletterar zonterapins läkande förmåga på ett väldigt bra sätt. Genom personlig ayurvedisk rådgivning kan jag få väldigt mycket information kring vad just din kropp vill förmedla och behöver ta bort eller lägga till för att må bra. Kombinerat med zonterapi kan man ge kroppen de förutsättningar den behöver för att påskynda läkningsprocessen optimalt. 


Så hur ska man hitta rätt i djungeln av olika rekommendationer kring vad man ska äta?


Jag har alltid varit på jakt efter en kostplan som skräddarsys att passa just den enskilde individ utifrån dennes egenskaper och omständigheter, det känner jag att jag hittade genom min utbildning inom ayur veda.


Vi är alla olika och behöver därför alla äta olika. Bara för att ett livsmedel anses hälsosam kanske det inte passar för just dig. Jag tror att alla människor någon gång känt att man inte mått bra när man ätit något särskilt. Samtidigt som man vid ett annat tillfälle kunnat äta samma sak utan problem. Det är vad allting handlar om, att förstå hur kroppen reagerar vid olika tillfällen, för att få må så bra som möjligt. 


Varje människa är unik och vi är bäst när vi får vara den vi är.

Vem, när, var och på vilket sätt, hur ofta och hur mycket är några av faktorerna som spelar in. Ayurveda hjälper oss att leva ett friskare liv med bättre förutsättningar utifrån vem vi är!!