Företagsfriskvård


Jag är gärna en del i ert företags företagsfriskvård. Jag gör inga behandlingar ute på företagen, då jag tycker det är viktigt för alla att få komma ifrån sitt arbete ett tag för att verkligen kunna koppla av fullt ut. Hälsotrycket erbjuder en lugn och avslappnande miljö där möjligheten för uppladdning av trötta batterier är möjliga. Behandlingarna sker hos mig efter överenskommelse. Kom ihåg att friskvårdsbidraget gäller för mina behandlingar. 


Däremot erbjuder jag olika typer av föreläsningar. Läs mer på sidan, och bestäm vad som skulle kunna passa just ert företag. Om ni behöver hjälp med vad som kan passa så hör gärna av er via offerten och välj Annat och skriv det i meddelandet. Jag hjälper gärna till. 


Presentkort: En perfekt present till era anställda inför jul eller inför semestern. Då jag textar alla mina presentkort för hand behöver jag helst få beställningen i god tid. Det går att få personliga med namn. 


Individuella skoinlägg: Om det önskas kommer jag gärna ut till ert företag och berättar mer om fördelarna och vad det innebär med individuella skoinlägg. Jag kan även göra fotanalys på plats för att underlätta för er och era anställda om ni vill göra individuella skoinlägg. Läs mer här om vad det innebär. 


Kom ihåg, att genom att förebygga problem och sjukdomar som kan uppstå, skapar ni en förutsättning för era anställda att må bättre och hålla längre. Vilket gör att ni som företag också mår bra och kan fungera bättre ännu längre. 


Välkommen med din förfrågan.