Om Anne-Lie


Jag heter Anne-Lie Johansson (f.d Engwall/Larsen), är född -62 och uppvuxen i Göteborg. Jag flyttade till Jönköping 1991 och bodde där till 2015 när jag flyttade med min man och yngsta son till Mullsjö. 


För mig är människokroppen och dess psyke en riktig rysare. Se bara på tankarnas betydelse, de kan antingen ge dig kraft och styrka, eller hjälpa dig att gräva din egen grav beroende på vilka tankar man väljer. Jag tror på människans möjligheter till förändring och för mig är det därför viktigt att jobba med helheten för bästa resultat! Din hälsa är Mitt mål! Jag har med mig flera olika erfarenheter genom livet både positiva och negativa. Dessa erfarenheter har gjort mig till den jag är och jag känner en styrka i att kunna använda mina erfarenheter för att hjälpa andra. 

Under Mat och hälsa kan ni läsa mer om min passion för hur det vi stoppar i oss påverkar våra kroppar på olika sätt. Jag brinner för att kunna använda det som naturen har att erbjuda. Särskilt intresserad är jag av att kunna använda örter och sådant som för många anses vara ogräs. Naturen är fantastisk och det finns så mycket läkande krafter om man bara har kunskapen. Min förhoppning är att mina kunskaper jag ständigt utvecklar inom detta, ska kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt. 


Utbildning


Jag har gått två olika utbildningar i zonterapi varav den sista på Naturmedicinska Hälsocenter i Göteborg, där jag blev Diplomerad Zonterapeut -85. Jag var i San Diego -83 och fick förkunskaper i massage. Diplomerad Idrottsmassör blev jag -86 vid Naturmedicinska Hälsocenter i Göteborg. Jag har även läst 50 timmar "Levande Föda" -85 i Varberg. Kunskaper baserade på Ann Wigmores lära. Jag anser mig ha goda kunskaper i människokroppens otroliga värld, men fullärd blir jag aldrig. Jag lär mig som tur är något nytt hela tiden. Läs mer om mina olika utbildningar här.


AyurVedisk hälsorådgivare utbildade jag mig till 2006-2010 . Utbildningen var både i Gränna med Susanne Montelius och i Varberg med Lena Nilsson, med denna kunskap kände jag att min Zonterapi äntligen har fått den partner den så länge saknat.  Kroppen är otrolig och den pratar till oss på många olika sätt. Det vi behöver göra är att lyssna. Läs mer om mina utbildningar inom ayurveda här. 

Var rädd om dig!
//Anne-Lie