Jag heter Anne-Lie Johansson (f.d Engwall/Larsen), är född -62 och uppvuxen i Göteborg.

Jag flyttade till Jönköping 1991.


För mig är människokroppen och dess psyke en riktig rysare. Se bara på tankarnas betydelse, de kan antingen ge dig kraft och styrka, eller hjälpa dig att gräva din egen grav beroende på vilka tankar man väljer! Jag tror på människans möjligheter till förändring och för mig är det därför viktigt att jobba med helheten för bästa resultat!

Din hälsa är mitt mål!


Utbildning


Jag har gått två olika utbildningar i zonterapi varav den sista på Naturmedicinska Hälsocenter i Göteborg, där jag blev Diplomerad Zonterapeut -85. Jag var i San Diego -83 och fick förkunskaper i massage. Diplomerad Idrottsmassör blev jag -86 vid Naturmedicinska Hälsocenter i Göteborg. Jag har även läst 50 timmar "Levande Föda" -85 i Varberg. Kunskaper baserade på Ann Wigmores lära. Jag anser mig ha goda kunskaper i människokroppens otroliga värld, men fullärd blir jag aldrig. Jag lär mig som tur är något nytt hela tiden.


Ayur-Vedisk hälsorådgivare utbildade jag mig till 2006-2010 . Utbildningen var både i Gränna med Sussane Montelius och i Varberg med Lena Nilsson ,med denna kunskap kände jag att min Zonterapi äntligen har fått den partner den så länge saknat.  Kroppen är otrolig och den pratar till oss på många olika sätt. Det vi behöver göra är att lyssna !!


Har du en fråga eller undrar något i allmänhet, så kan du höra av dig. Mina kontaktuppgifter finns under fliken "Företaget"


Företagsfriskvård


Jag åker runt till olika företag och föreläser om positivt tänkande och zonterapi. Jag gör inga behandlingar på företagen, då det är viktigt för kunden att komma ifrån arbetet för att kunna koppla av. HälsoTrycket erbjuder en lugn och avslappnande miljö där möjligheten för uppladdning av trötta batterier är möjliga. Behandlingarna sker efter överenskommelse.

Alla företag är välkomna att ringa och boka en tid hos HälsoTrycket.

HälsoTrycket, Ängsgatan 5, 56531 Mullsjö Tel: 0734-118 394, info@halsotrycket.com

Bankgiro: 5954-1409      Swishnummer: 123 244 06 67

Webmaster: Martina Löwenham

Copyright © All Rights Reserved

Senast uppdaterad: 19 mars 2020