Testbaserad näring


Näring anpassad efter dina behov

Sedan 2021 samarbetar jag med ett företag som jobbar med testbaserad näring. Genom ett torrblodstest som skickas till forskningsparken Vitas i Norge. kan man se hur kroppen tar upp näring. Testet är anonymt och på Vitas ser de enbart ett nummer, den enda som vet vem testet tillhör är jag. 


Det bästa med detta är att jag nu kan erbjuda kunder att se om det de äter och får i sig, kan tas upp av kroppen. Vi behöver exempelvis essensiella oljor för att kroppens minsta byggstenar ska fungera. Om vissa ämnen saknas så blir cellmembranet runt cellerna hårda och näring har svårt att tas upp av kroppen. Detta påverkar därför kroppens alla organ eftersom kroppens alla celler är inblandade.  


Baserat på testresultatet kan jag därför rekommendera och tillhandahålla olika former av näringstillskott för att främja din hälsa och näringsupptag. Det blir en möjlighet till att förändra tidigare resultat och genom ett nytt test blir det mätbart och det nya resultatet synligt. 


Så tacksam över att kunna erbjuda er kunder denna hjälp, då det även innebär en snabbare läkning i mina övriga behandlingar. 


Fråga så berättar jag gärna mer om både företaget och vad det innebär.